Notícies

En poques hores arranca la Volta Cerdanya Ultrafons Sport HG amb la cursa de 120km

Enviada per administrador el 12/Jun/2015 - 12:10

Imatge 0 per En poques hores arranca la Volta Cerdanya Ultrafons Sport HG amb la cursa de 120km

Puigcerdà, 12 de juny de 2015 - La nit del divendres 12 de juny arranca a La Cerdanya la Volta Cerdanya Ultrafons Sport HG, formada per un total de 5 curses, de les quals dues ja es van celebrar el passat cap de setmana. Els dies 13 i 14 de juny se celebra la Marató de Cerdanya (42km), la Cursa Popular de Muntanya Cerdanya (17km) i el plat fort de la VCUF, la Volta Cerdanya d'Ultraresistència (VCUR), de 120km, que forma part del circuit de la Spain Ultra Cup (SUC).

Entre la Marató (que es disputarà el diumenge dia 14 de juny) i la VCUR es veuran la cara alguns dels corredors d'elit més destacats del món del trail a Espanya i a Catalunya. En el cas de la VCUR, sonaran alguns noms com el de la Laia Díez, que es preveu com la principal favorita per endur-se la cursa. En categoria masculina, la cursa estarà realment molt disputada.

Un dels que vol donar un cop d'efecte és Pau Capell. El jove corredor vol recuperar el liderat de la Spain Ultra Cup i pot aconseguir-ho si treu un bon resultat a La Cerdanya. Però corredors com Isaac Torija, Genís Zapater o Alfredo Corralero, que fou tercer a la cursa de 214km el 2014, no li posaran gens fàcil.

A la Marató, el corredor de Sport HG Pedro Bianco, arriba com un dels favorits. Haurà de lluitar amb altres noms propis molt importants com el de Gerard Morales, segon en aquesta cursa l'any passat. Entre les dones, la prova estarà especialment disputada amb la participació de Emma Roca, Xari Adrián, també de l'equip Sport HG, Anna Macià, tercera el 2014, o Fernanda Maciel, entre d'altres.

Un total de més de 700 corredors entre totes les curses viuran a La Cerdanya la VCUF Sport HG 2015, que arriba aquest any a la seva quarta edició, amb la seva cursa reina, la VCUR, com a puntuable per a la Copa Catalana, a més de ser l'equador de la SUC.

Crèdit de les fotos: Gael Piguillem

Galeria d'imatges